miercuri, 16 decembrie 2015

Musaca de legume

Advertisement

Buget: 29 lei

Ingrediente:
- o conopida medie
- 2 dovlecei medii
- 500 g ciuperci
- o legatura ceapa verde
- o legatura patrunjel
- 4 oua
- 300 g telemea vaca
- 100 g unt
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox 110 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Curatam conopida, dovleceii si ciupercile. Punem conopida la fiert, in apa cu sare, timp de 15-20 minute. Dam dovleceii prin razatoarea mare si ii punem la scurs.
2.Intr-un bol adaugam conopida fiarta cu dovlecelul scurs de apa, telemeaua, sare, piper si doua oua batute. Framantam bine compozitia pana se omogenizeaza toate ingredientele.
3.Alternativ, calim in unt ceapa taiata bucatele circa 3-5 minute dupa care adaugam ciupercile taiate felii. Lasam la foc mic pana ce scade apa de la ciuperci.
4.Intr-o tava punem un strat din compozitia din bol, al doilea strat ciupercile si ceapa iar deasupra celelalte oua batute. Lasam la cuptor 30-40 minute.
5.Servim preparatul cu patrunjelul taiat deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu