Advertisement
Buget: 29 lei
Ingrediente:
- o conopida medie
- 2 dovlecei medii
- 500 g ciuperci
- o legatura ceapa verde
- o legatura patrunjel
- 4 oua
- 300 g telemea vaca
- 100 g unt
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox 110 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Curatam conopida, dovleceii si ciupercile. Punem conopida
la fiert, in apa cu sare, timp de 15-20 minute. Dam dovleceii prin razatoarea
mare si ii punem la scurs.
2.Intr-un bol adaugam conopida fiarta cu dovlecelul scurs de
apa, telemeaua, sare, piper si doua oua batute. Framantam bine compozitia pana
se omogenizeaza toate ingredientele.
3.Alternativ, calim in unt ceapa taiata bucatele circa 3-5
minute dupa care adaugam ciupercile taiate felii. Lasam la foc mic pana ce
scade apa de la ciuperci.
4.Intr-o tava punem un strat din compozitia din bol, al
doilea strat ciupercile si ceapa iar deasupra celelalte oua batute. Lasam la
cuptor 30-40 minute.
5.Servim preparatul cu patrunjelul taiat deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu