miercuri, 6 ianuarie 2016

Budinca de legume cu cascaval

Advertisement

Buget: 15 lei

Ingrediente:
- doua vinete medii
- doi dovlecei medii
- doua cepe
- doua rosii
- 150 g cascaval
- 5 oua
- 2 ardei grasi
- 8 bucatele usturoi
- ulei de masline
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 90 min.

Portii: 4-5

Mod de preparare:
1.Intr-o tava unsa cu ulei de masline punem un strat de vinete (curatate si taiate felii),
unul de ceapa taiata rondele, ardeii taiati cubulete, dovleceii (curatati si taiati felii), rosiile taiate julien.
2.Intr-un bol batem ouale condimentate cu sare, piper dupa care completam cu  cascavalul ras si o lingura de ulei de masline. Amestecam bine si turnam compozitia in tava.
3.Lasam la cuptor circa o ora pana cand scade apa lasata de legume si cascavalul se rumeneste bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu