Advertisement
De multe ori credem ca pentru o reteta delicioasa avem
nevoie de multe ingrediente. Insa acum pot sa va arat cum putem realiza ceva
extraordinar doar cu patru ingrediente.
Consider ca este una dintre cele mai bune retete cu peste pe
care le-am facut.
Buget: 15 lei
Ingrediente:
- 2 pastravi de marime potrivita (circa 500g)
- 30 g unt
- o cescuta patrunjel proaspat
- 2 linguri zeama de la o lamaie
- sare
Timp de preparare
total: aprox. 60 min.
Portii: 2
Mod de praparare:
1.Spalam bine pestele si il stergem cu un prosop de
bucatarie. Curam de solzi, taiem capul, coada si dezosam pestii. Spalam din nou
si ii punem pe un platou sa se scurga de apa.
2.Intr-un vas mai mic topim untul pana isi schimba putin
culoarea (mai inchisa) si luam de pe foc.
3.Punem hartie de copt intr-o tava, stropim cu putina apa si
adaugam file-urile. Ungem pestele cu putin unt (o lingura), condimentam cu
sare, piper si lasam la cuptor circa 20 minute.
4.Punem untul ramas la incalzit, adaugam patrunjelul taiat
marunt si zeama de lamaie.
5.Servim pestele stropit cu sos deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu