Advertisement
Buget: 15 lei
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci champignon
- 400 g mazare
- 7 bucatele usturoi
- 10 lingurite pasta tomate
- 3 linguri ulei
- 2 lingurite curry
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 40 min.
Portii: 5-6
Mod de preparare:
1.Curatam ciupercile si le taiem felii. Le fierbem si le
scurgem intr-o sita. Dupa aceea fierbem mazarea si o scurgem.
2.Intr-o tigaie calim 5 minute usturoiul taiat feliute.
Adaugam ciupercile, lasam aproximativ 10 minute dupa care punem pasta de tomate.
Condimentam cu sare, piper si curry dupa preferinte.
3.La final punem mazarea si o jumatate cana de apa. Lasam
pana obtinem un sos omogen.
4.Preparatul il putem servi cu orez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu