joi, 21 ianuarie 2016

Macrou la tigaie in sos de legume

Advertisement

Buget: 15 lei

Ingrediente:
- 3 bucati macrou (eu am folosit congelat)
- 300-400 g rosii cherry
- 10 bucatele usturoi
- un ardei iute/chilli
- o legatura patrunjel
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox 45 min.

Portii: 3

Mod de preparare:
1.Dezghetam pestii, curatam si spalam bine. Ii stergem cu un servet de bucatarie.
2.Intr-o tigaie incinsa cu ulei punem pestii. Condimentam bine cu sare si piper pe o parte iar dupa 2 minute intoarcem pestii pe cealalta parte si iarasi condimentam. Adaugam usturoiul feliute si  ardeiul taiat marunt. Completam cu rosiile taiate in doua si 100 ml apa. Reducem focul. Dupa 5 minute punem patrunjelul taiat marunt si lasam 10-15 minute.
3.Servim cu paine prajita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu