Advertisement
Buget: 15 lei
Ingrediente:
- 3 bucati macrou (eu am folosit congelat)
- 300-400 g rosii cherry
- 10 bucatele usturoi
- un ardei iute/chilli
- o legatura patrunjel
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox 45 min.
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Dezghetam pestii, curatam si spalam bine. Ii stergem cu un
servet de bucatarie.
2.Intr-o tigaie incinsa cu ulei punem pestii. Condimentam
bine cu sare si piper pe o parte iar dupa 2 minute intoarcem pestii pe cealalta
parte si iarasi condimentam. Adaugam usturoiul feliute si ardeiul taiat marunt. Completam cu rosiile
taiate in doua si 100 ml apa. Reducem focul. Dupa 5 minute punem patrunjelul taiat
marunt si lasam 10-15 minute.
3.Servim cu paine prajita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu