Advertisement
Buget: 12 lei
Ingrediente:
- doua salate mari
- 3 portocale mai mari
- 2 grapefruit mai mari
- un sfert bulb fenicul
- o legatura ridichi
- 150 g telemea de capra
- sucul de la o jumatate lamaie
- doua linguri ulei de masline
- o lingura mustar de buna calitate
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 20 min.
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Spalam bine salata si o punem intr-un bol. Curatam doua
portocale si un grapefruit iar la grapefruit indepartam pielita. Le rupem in
bucati si le adaugam peste salata impreuna cu ridichile taiate si feniculul
taiat felii.
2.Preparam dressingul: Amestecam bine uleiul de masline cu
mustarul. Treptat punem zeama de lamaie iar dupa aceea sucul stors de la o
portocala si de la un grapefruit. Condimentam cu sare si piper.
3.Servim salata amestecata bine cu dressing-ul astfel
obtinut.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu