marți, 5 ianuarie 2016

Lasagna cu carne de pui

Advertisement

Buget: 22 lei

Ingrediente:
- o cutie foi lasagna
- 450 g carne tocata de pui
- un dovlecel mic
- 300 g ciuperci
- 150 g cascaval
- 350 g pasta tomate
- doua cepe
- 5 bucatele usturoi
- o mana patrunjel proaspat
- 5-6 frunze busuioc (sau uscat)
- 3 linguri ulei masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: 110 min.

Portii: 5-6

Mod de preparare:
1.Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
2.In paralel, intr-un castron, preparam compozitia: calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline si dovlecelul taiat taiat bucatele mici. Completam cu ciupercile fierte , carnea, sare, piper si lasam 15 minute la foc mic. Adaugam usturoiul dat prin razatoare, patrunjelul taiat marunt, busuiocul maruntit si fierbem la foc mic inca 10 minute.
3.Intr-o tava unsa cu putin unt punem un strat de compozitie si unul de cascaval ras. Repetam procedeul pana ramanem fara ingrediente.
4.Dam la cuptor circa 30-45 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu