Advertisement
Buget: 19 lei
Ingrediente:
- 3 oua
- vinete (aprox. 1 kg)
- 3 felii paine
- 500 g sos de rosii
- oregano uscat
- busuioc uscat
- 50 g parmezan
- 100 g mozzarella
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 90 min.
Portii: 6
Mod de preparare:
1.Intr-un bol batem ouale cu doua linguri de apa. In alt bol
sau farfurie punem painea maruntita (prin blender sau razatoare), oregano,
busuioc. Condimentam cu sare si piper.
2.Curatam vinetele si le taiem in felii groase de
aproximativ un centimetru. Le trecem prin ou si apoi prin compozitia de paine.
3.Intr-o tava, cu hartie de copt, coacem vinetele la cuptor
timp de 10 minute pe fiecare parte. Dupa aceea le scoatem din cuptor si din
tava. Inlaturam hartia de copt si pregatim tava: adaugam jos un strat de pasta
de tomate. Continuam cu jumatatea din cantitatea de vinete iar peste alt strat
de sos, jumatatea din cantitatea de mozzarella. Mai punem un strat de vinete,
sos, mozzarella iar deasupra parmezanul.
4.Dam la cuptor timp aproximativ o ora pana ce se rumeneste
bine deasupra si vinetele devin moi.
5.Servim preparatul dupa ce se raceste 5 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu