Advertisement
Buget: 19 lei
Ingrediente:
-un piept
de pui (500-600 g)
- 4
cartofi
- coaja
rasa de la o lamaie
- zeama
stoarsa de la o lamaie
- 3
linguri mustar dijon
- 3
linguri miere
- o mana
patrunjel
- piper
proaspat macinat
- ulei de
masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 120
min.
Portii: 2
Mod de
preparare:
1.Spalam
bine pieptul si il lasam la scurs pe un prosop de bucatarie.
2.Pregatim
o marinata: Intr-un bol punem coaja, zeama, mustarul, mierea, piperul si
amestecam pana cand compozitia devine ca o pasta. Adaugam puiul in marinata si
ungem bine carnea. Punem carnea la frigider timp de 15-20 minute.
3.Intr-o
tava cu ulei de masline asezam pieptul iar de jur-imprejur cartofii taiati in
bucati mai mici. Lasam la cuptor circa o ora si un sfert timp in care stropim
la fiecare 15 minute carnea cu marinata ramasa.
4.Inainte
cu 5 minute de a scoate tava din cuptor adaugam patrunjelul taiat marunt
deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu