vineri, 8 ianuarie 2016

Copane de pui aromate la cuptor

Advertisement

Buget: 14 lei

Ingrediente:
- 10 copane pui
- doua lingurite boia dulce
- una sau doua lingurite boia iute
- o lingura zahar
- doua bucatele usturoi
- 50 g unt
- ulei
- sare
- piper.

Timp de preparare: aprox 60 min.

Timp de asteptare: 60 min.

Portii: 3-4

Mod de preparare:
1.Spalam si curatam bine puiul. Preparam un mix din boia, zahar, usturoiul dat prin razatoarea mica, untul topit, sare, piper apoi frecam bine puiul cu acesta. Lasam la rece o ora.
2.Intr-o tava unsa cu putin ulei punem copanele si o cana de apa. Dam la cuptor timp de 30-40 min. pana ce carnea se patrunde si se rumeneste frumos. Daca apa scade prea mult mai completam.
3.Servim puiul impreuna cu cartofi fierti si un sos de usturoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu