Advertisement
Buget: 14 lei
Ingrediente:
- 10 copane pui
- doua lingurite boia dulce
- una sau doua lingurite boia iute
- o lingura zahar
- doua bucatele usturoi
- 50 g unt
- ulei
- sare
- piper.
Timp de preparare:
aprox 60 min.
Timp de asteptare:
60 min.
Portii: 3-4
Mod de preparare:
1.Spalam si curatam bine puiul. Preparam un mix din boia,
zahar, usturoiul dat prin razatoarea mica, untul topit, sare, piper apoi frecam
bine puiul cu acesta. Lasam la rece o ora.
2.Intr-o tava unsa cu putin ulei punem copanele si o cana de
apa. Dam la cuptor timp de 30-40 min. pana ce carnea se patrunde si se
rumeneste frumos. Daca apa scade prea mult mai completam.
3.Servim puiul impreuna cu cartofi fierti si un sos de usturoi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu