miercuri, 6 ianuarie 2016

Peste servit cu salata de dovlecei

Advertisement

Buget: 26 lei

Ingrediente:
- 3 pesti medii ca marime
- 3 dovlecei mici
- 3 crengute rozmarin
- suc de la o jumatate lamaie
- 6-7 frunze busuioc
- o jumatate ardei iute/chilli
- ulei masline extravirgin
- unt
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox 60 min.

Portii: 3

Mod de preparare:
1.Curatam bine pestii si ii stergem cu un prosop de bucatarie. Crestam fiecare peste (pe fata si verso) la o adancime de 1 centimetru. Condimentam cu sare din belsug si punem cate o crenguta de rozmarin in burta fiecarui peste. Adaugam ulei de masline deasupra si ii aranjam intr-o tava unsa cu putin unt. si dam la cuptor circa 30 min.
2.Preparam salata: Curatam dovleceii si ii taiem in feliute foarte subtiri. Completam cu  sare, piper, ulei de masline, suc de lamaie, frunzele de busuioc rupte in bucatele, ardeiul taiat rondele mici si amestecam pana ce aromele se intrepatrund.
3.Servim pestele alaturi de salata de dovlecei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu