Advertisement
Buget:
16 lei
Ingrediente:
- 6 ciuperci mai mari
- 250 g rosii cherry
- 125 g mozzarella
- 80 g grasime tartinabila (eu am
folosit de la Rama)
- 50 g unt
- 250 g faina
- o ceapa
- ½ cana apa
- oregano uscat
- busuioc uscat
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 50 min.
Portii:
4
Mod
de preparare:
1.Preparam aluatul: amestecam bine untul cu faina, sarea si treptat
adaugam apa. Trebuie sa obtinem o compozitie omogena iar aluatul sa nu fie
lipicios ci moale. Il aranjam intr-o folie alimentara si punem la congelator
timp de 30 minute.
2.Pregatim umplutura: Intr-un vas calim in unt ceapa taiata marunt,
ciupercile spalate si taiate feliute. Condimentam cu sare, piper, busuioc, si
oregano. Fierbem pana cand scade apa ce o lasa ciupercile.
3.Intr-o forma de tarta aranjam
aluatul si adaugam: amestecul de ciuperci, mozarella data prin razatoarea mare,
rosiile crestate putin in patru si putin oregano deasupra.
4.Lasam la cuptor timp de 30-35
minute. Preparatul este gata cand aluatul este facut si deasupra se rumeneste
bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu