Advertisement
Buget: 14 lei
Ingrediente:
- 7 oua
- doi gogosari
- o ceapa
- o ceapa
- un dovlecel
- 50 g parmezan/cascaval ras
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 45 min.
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie cu ulei de masline punem la calit ardeii
taiati fasii, ceapa felii, dovlecelul bucatele. Condimentam cu sare, piper si
amestecam bine. Completam cu putina apa
si acoperim tigaia cu un capac. Lasam aproximativ 20-25 de minute la foc
mediu, pana ce apa se evapora.
2.Intre timp, intr-un bol, batem ouale (condimentate cu sare
si piper) impreuna cu jumatatea din cantitatea de cascaval.
3.Punem ouale in tigaie si mai lasam 5-10 minute pana ce
prind o culoare aurie.
4.Intoarcem preparatul (cu susul in jos) pe un platou si
servim cu restul de cascaval presarat deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu