Advertisement
Buget: 17 lei
Ingrediente:
- 3 dovlecei mai mici
- 400 g paste penne
- 200 g bacon
- 2-3 crengute cimbru proaspat
- doua oua
- 25 ml lapte
- 200 g cascaval ras
- ulei masline
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 45 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie mai mare calim bine baconul taiat bucati in
uleiul de masline. Adaugam dovleceii curatati si taiati bucati mici in tigaie.
Condimentam cu piper din belsug, punem cimbrul si amestecam bine. Asteptam pana
ce se scurge apa lasata de dovlecei.
2.In paralel fierbem pastele si le scurgem intr-o sita.
3.Preparam sosul: intr-un vas adaugam ouale, laptele,
cascavalul si amestecam bine.
4.Adaugam sosul in tigaie si amestecam bine. Completam cu
pastele amestecand incontinuu, la foc mic, timp de 5 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu