Advertisement
Buget: 16 lei
Ingrediente:
- 500 g pulpe superioare pui
- o creguta rozmarin
- 3 bucatele usturoi
- 2 chilli/un ardei iute
- 50 ml vin alb
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox 75 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Dezosam pulpele si le spalam bine. Condimentam bine cu
sare, piper si amestecam.
2.Intr-o tigaie cu ulei de masline punem carnea. Lasam pana
cand prinde culoare dupa care adaugam frunzele de rozmarin, bucatelele de
usturoi zdrobiti, chilli crestati pe lungime/ardeiul iute taiat bucatele.
Reducem focul si lasam 45 de minute. Completam cu vin, amestecam si asteptam sa
se evapore. Preparatul este gata.
Mentiuni: Putem
servi alaturi de paine prajita sau cartofi copti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu